Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Saturday, October 27

Rugăciune pentru tatăl meu

Doamne Isuse, Tu, care ai cunoscut singurătatea sufletului închis într-un pumn de ţărână, îndură-Te de toţi cei care se simt singuri şi părăsiţi. Îndură-Te de tatăl meu, care poate se simte şi el aşa uneori, ştiindu-mă la atâtea mii de kilometri depărtare.

Rugăciune pentru cei singuri

Doamne, ascultă glasul celor care strigă către Tine în miez de noapte din aşternutul lor singuratic. Caută spre ei şi, când noaptea e mai adâncă, păstrează în inimile lor lumânarea aprinsă. Întinde-le o mână în întuneric. Căci Tu eşti prietenul celor singuri şi ochii Tăi se îndreaptă spre cei cu inima zdrobită. Fă ca fiecare dintre ei să primească în noaptea care vine o mângâiere din partea Ta.

AMIN

Rugăciune pentru cei neîmpliniţi

Doamne, mă rog pentru toţi cei care încă nu şi-au găsit rostul în viaţă, care stau la răscruce de drumuri şi nu ştiu încotro s-o apuce. Luminează-i şi călăuzeşte-i cu dreapta Ta. Arată-le care e scopul Tău pentru viaţa lor.

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog