Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Wednesday, July 15

Cantare crestina: Ma doare fiecare clipa



Atâtea clipe ne dor și atâtea dureri adăpostim în inimile noastre frânte, când vedem nedreptatea, suferința și risipa din jurul nostru. De câtă dragoste avem nevoie ca să umplem golul nepăsării și deșertul cinismului din lumea în care trăim. Doamne, dă-ne putere să iubim dincolo de orice hotare omenești și lacrimi să plângem pentru cei ce rătăcesc fără țintă pe drumul vieții. 

Apostolul Andrei sau lectia umilintei

Deși Evanghelia ne spune că apostolul Andrei a fost primul care l-a căutat și l-a urmat pe Isus, în niciun pasaj biblic el nu e menționat în capul listei de ucenici. Cunoscut îndeobște ca „fratele lui Simon Petru”, el pare să rămână mereu în umbra fratelui său, eclipsat de personalitatea acestuia. Petru e întotdeauna pe primul loc iar Andrei pe al doilea.

Lectia lui Solomon

În Vechiul Testament, Dumnezeu s-a arătat rareori oamenilor. Cu toate acestea, regele Solomon a avut o serie de confruntări directe cu El, printre care una celebră, citată și comentată adesea: cea în care Dumnezeu s-a oferit să-i împlinească o dorință.

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog