Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Monday, July 13

Citate despre rugăciune



















Suntem chemati sa fim facatori de pace

Acum câțiva ani, un cuplu de pensionari speriați de iminența unui război nuclear, au făcut un studiu al tuturor locurilor de pe glob, în speranța de a găsi unul în care probabilitatea unui asemenea război să fie mai scăzută. După multe investigații, s-au mutat în noua lor casă – insulele Falkland. Dar nu peste multă vreme „paradisul” lor s-a transformat într-o zonă de război între Marea Britanie și Argentina.

Visul preotului sau Isus mijlocitorul

Un mare preot, cunoscut pentru spiritul și dedicarea sa, a visat că a murit şi a ajuns la poarta raiului. Acolo i s-a spus că numele său nu figurează în Cartea Vieții. În cele din urmă, la insistențele sale, a fost invitat înăuntru și i s-a spus că va avea privilegiul să apară în faţa judecătorului a toate de pământ şi, dacă va trece cu bine testul ce i se va da, va putea rămâne în Împărăția cerurilor pentru totdeauna.

Rugăciune pentru cei dragi

Doamne Isuse, Tu ne-ai învăţat că prin credinţă se pot muta munţii din loc. Și tot Tu ne-ai spus: „Cere și ți se va da”. Cât ai fost pe Pământ, ai vindecat boli şi suferințe în fața cărora și medicii s-au dat bătuți şi ai înviat oameni din morţi. De la Tine am învăţat cât de mare e puterea rugăciunii şi a credinţei şi că trebuie să ne rugăm cu convingere, ca și când am fi primit deja lucrul cerut.

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog