Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Monday, October 29

Rugăciune de mulţumire pentru lucrurile simple


De atâtea ori, prinşi în păienjenişul vieţii, uităm să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru toate darurile pe care ni le-a oferit. De atâtea ori ignorăm lucrurile simple, micile bucurii pe care El le-a pregătit pentru noi. De atâtea ori le luăm ca pe ceva de la sine înţeles. Astăzi aş vrea să mă opresc şi să-i mulţumesc pentru ceva foarte simplu şi uşor de făcut, dar foarte... delicios. Crema de zahăr ars. E uimitor cum combinând nişte ingrediente atât de simple, se poate crea ceva atât de special. Dacă n-aţi încercat-o încă, vă scriu mai jos reţeta pe care o folosesc eu:

Rugăciune pentru cei aflaţi la început de drum

Doamne, în dimineaţa aceasta vreau să mă rog pentru toţi cei care sunt la începutul unui nou proiect şi în special pentru cei care împlinesc prin el voia Ta. Încurajează-i şi călăuzeşte-i. Adu-le în cale oamenii şi ocaziile de care au nevoie. Dă-le curaj şi binecuvântează-i. Fii alături de ei şi ajută-i să ducă la bun sfârşit ce au început, în ciuda dificultăţilor.

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog