Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Tuesday, November 27

A îndrăzni


http://www.christianphotos.net/

„În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa şi cine se teme n-a fost făcut desăvârşit în dragoste.” (1 Ioan 4:18)

Într-una din emisiunile lui de la radio „Dialog întredeschis”, doctorul Cristian Andrei a făcut o afirmaţie care m-a pus pe gânduri mult timp după aceea. Nu mai ţin minte exact cuvintele lui, dar ideea era că sentimentul care ne domină şi care predomină în viaţa noastră este frica şi că ea se găseşte, într-o formă mai mult sau mai puţin evidentă, în spatele tuturor deciziilor şi acţiunilor noastre. Întotdeauna ne e frică de ceva. Frică de durere. Frică de singurătate. Frică de ridicol. Frică de bătrâneţe. Frică de sărăcie. Frică de moarte. Comform acestei teorii, suntem o specie condamnată să trăiască sub imboldul unei frici permanente, care îşi schimbă doar obiectul şi ne guvernează fiecare mişcare, fiecare act, fiecare alegere.

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog