Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Friday, January 13

Scurtă rugăciune zilnică

Doamne, învață-ne cum să trăim și cum să iubim, și dă-ne stăruință să-ți cerem acest lucru în fiecare zi, până va rodi în noi sămânța adevărului Tău cel viu. Călăuzește-ne pașii prin viață și ajută-ne să ne ținem dreaptă cărarea. Atunci când ne vorbești, dă-ne înțelepciunea să ascultăm. Atunci când taci, dă-ne răbdare să așteptăm. Dar să nu taci niciodată prea mult, căci suntem atât de slabi și de ușor coruptibili! Deschide-ne ochii și inima și umple-le de Tine, ca să vedem și să simțim după voia Ta. Iartă-ne și învață-ne să iertăm și să ne iertăm. Fii cu noi în orice clipă și scapă-ne de povara singurătății din noi. Ajută-ne să ne ducem crucea. Păzește-ne de ispitele pe care nu le putem duce și dă-ne puterea să le învingem pe celelalte. Învrednicește-ne să trăim zilnic cu Tine, ca să avem puterea să trăim cu noi înșine.

Amin

5 comments:

£avi H. said...

Amin!

£avi H. said...

Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie. Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Roxy said...

Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat!

Eliza said...

Multumesc mult pentru urari, Lavi & Roxy. Sarbatori fericite, un Craciun plin de lumina, pace si bucurie sufleteasca, si multe binecuvantari in 2012!

Anonymous said...

Frumosa rugaciune, multumesc Eliza!