Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Sunday, July 12

Rugăciune pentru lumină

Doamne, fii pentru noi lumina care nu se stinge. Strălucește înlăuntrul și în afara noastră, ca să nu ne poticnim pe drum, ci să mergem înainte plini de curaj, spre noi limanuri ce ne așteaptă. Fii flacăra mereu arzândă a candelei ce ne călăuzește pașii.



Tu cunoști trecutul și viitorul. De ochii Tăi nimic nu este ascuns. Noi nu ne știm decât prezentul, și chiar și pe acesta îl vedem uneori deformat în subiectivitatea noastră. Ajută-ne să ne încredem în Tine, pentru ca prin ochii Tăi să vedem ceea ce ochii noștri nu pot să vadă.

Doamne, Tu ne-ai dat ochi să vedem, dar și suflet să tânjim după Tine și un dor adânc după ceea ce nu putem cuprinde cu mintea omenească. Revarsă lumina Ta în inimile noastre, ca să spulberăm întunericul îndoielilor și al disperării.

Și oriunde am fi, orice am face, adu-ne aminte că Tu ești lumină și că fără de Tine orice candelă se stinge în noapte. Binecuvântează ceea ce mâna Ta a zidit și ține aprinsă lumânarea noastră până la ivirea zorilor.

AMIN

0 comments:

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog