Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Friday, January 13

Rugăciune de mulțumire

Doamne, Te slăvim pentru vântul ce adie în sufletele noastre... vântul Duhului Sfânt ce Îți poartă șoaptele din veșnicie până la noi... Îți mulțumim pentru că orice încercare în care ne păstrăm intact dorul de Tine e o bătălie câștigată. Pentru că ești și rămâi mereu același, chiar dacă adesea ochiul nostru imperfect Îți distorsionează chipul. Că Te-ai făcut rană pentru noi, ca să vindeci rănile noastre. Că nu ne lași flămânzi și goi în frigul de afară, ci cu milă ne chemi pe toți la cina Ta. Că trăind, ai sfințit viața. Că murind, ai biruit moartea. Că suferind, ai dat sens suferinței. Că iubind, ai dat măsura iubirii. Că Te-ai făcut izvor de apă vie în inimile noastre, ca să nu mai trebuiască să însetăm niciodată. Că vei desăvârși lucrarea pe care ai început-o în noi.

Amin

5 comments:

Lavinia Dance said...

amin. e foarte frumoasa rugaciunea...

Mariana said...

Multumesc, Lavi :)

Anonymous said...

este foarte frumoasa rugaciune!Alina.

Mariana said...

Multumesc, Alina

Anonymous said...

ICOANA FACATOARE DE MINUNI DIN BISERICA OLARI ISI INCHIDE OCHII:

Biserica Olari,din Bucuresti,a fost ctitorita de vornicul Dumitrasco Racovita,in 1758.numele ei provine de la olarii care adunau pamant pentru produse ceramice,din gropile aflate in apropiere.in anul 1810,in urma razboiului ruso-turc,refugiatii din localitatea turceasca Arnauchiul au venit in Romania si s-au asezat in Bucuresti,prin mahalalele,pe atunci,Batistei,Pitar-Mos si Olari.Preotii care il insoteau au adus multe odoare de cult,printe care si o icoana a Maicii Domnului,despre care se spune ca este facatoare de minuni.din ea s-au facut,apoi,doua icoane mai mici.imbracamintea de argint a fost luata,in 1864,si pusa pe o alta icoana a Maicii Domnului,tot din biserica Olari.icoana cea veche a primit o noua imbracaminte,tot din argint,avand pe margine 24 de medalioane cu minunile infaptuite de Maica Domnului.asezata in stanga altarului,mai mare si mai luminoasa decat celelalte,icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Biserica Olari aduna si astazi,in jurul ei,mii de credinciosi.se spune ca aceasta icoana a vindecat multi bolnavi,chiar si de cancer.cel mai cunoscut caz este al unei femei foarte credincioase,vindecata de cancer la san,prin post negru si rugaciuni la Maica Domnului.de asemenea,credinciosii care vin in mod frecvent la aceasta biserica sustin ca icoana Maicii Domnului are si capacitatea de ''a spune''daca ti-a acceptat sau nu rugaciunea.sigur ca acest lucru este valabil doar pentru persoanele foarte smerite,impartasite si care se roaga din tot sufletul.in acest caz,dupa rugaciune,Maica Domnului din icoana isi inchide ochii.si asta inseamna ca rugaciunea a fost primita!
SURSA:Calendar Religios 2010.
Alina.

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog