Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Monday, July 13

Rugăciune pentru cei dragi

Doamne Isuse, Tu ne-ai învăţat că prin credinţă se pot muta munţii din loc. Și tot Tu ne-ai spus: „Cere și ți se va da”. Cât ai fost pe Pământ, ai vindecat boli şi suferințe în fața cărora și medicii s-au dat bătuți şi ai înviat oameni din morţi. De la Tine am învăţat cât de mare e puterea rugăciunii şi a credinţei şi că trebuie să ne rugăm cu convingere, ca și când am fi primit deja lucrul cerut.


În fața Ta vin azi, Stăpâne, cu inima plină de speranţă şi încredere, ştiind că rugăciunea mea nu se va întoarce de la Tine fără rod și că toate conlucrează spre binele nostru. În numele Tău, îmi ridic glasul spre Tatăl nostru, al tuturor, şi în miez de noapte strig: Tatăl, veghează asupra celor pe care îi iubesc! Tu cunoști adâncimile sufletului lor și îi iubești cu o dragoste proaspătă ca roua și statornică precum veșnicia. Să te depărtezi de la ei. Să nu-i lași niciodată să lupte singuri. Fii prietenul și mângâietorul lor și fă-i să simtă până în adâncul ființei grija și dragostea Ta.

Viaţa noastră, a tuturor, e în mâinile Tale. Ție îți încredinţeze și viaţa lor, cu toate gândurile, grijile şi preocupările lor. Însoțește-i pe drumul lor. Călăuzește-le paşii şi ajută-i să ia întotdeauna decizii corecte. Arată-Ți puterea în ei, ca și ei să fie puternici în Tine. Înconjoară-i cu dragostea ta ca și cu o pătură caldă, ca să nu mai simtă frigul, durerea și dezolarea. Ajută-i să aducă roadă bună, îmbogăţește-le spiritul și dă-le tăria să depășească orice încercare.

Adu-le în cale oamenii de care au nevoie, ca să nu rămână niciodată fără ajutor şi susţinere la necaz. Iartă-le greşelile şi adu-i acasă când rătăcesc. Fă ca fiecare dintre ei să experimenteze bunătatea Ta în fiecare aspect al vieţii lor, în orice mod posibil. Pentru că Tu ești tatăl celor pentru care Te rog şi ştiu că, atâta timp cât vei rămâne lângă ei, nimic rău nu li se poate întâmpla. Lucrează în viaţa lor, ca numele Tău să fie glorificat în fiecare dintre ei.

Amin

0 comments:

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog