Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Friday, July 10

Rugăciunea - o fereastră spre Dumnezeu

Trăim într-un univers multi-dimensional, plin de uși și ferestre. Rugăciunea e și ea o fereastră. O fereastră spre cer, spre eternitate. Când viața noastră devine o cameră încuiată, în care n-a mai fost aerisit de mult, descoperim această fereastră, o deschidem larg și lăsăm aerul curat să ne inunde sufletul.


Se spune că acolo unde închide o ușă, Dumnezeu deschide o fereastră. Rugăciunea e fereastra  care, odată ce o descoperim, rămâne deschisă pentru totdeauna. Oricât de întuneric ar fi în cămăruța noastră, oricât de închis ar fi aerul și de nesănătoasă atmosfera, această fereastră ne stă mereu la dispoziție, gata să ne umple ființa de lumină și aer curat.

Dumnezeu ne-a dat această fereastră ca să ne aducem aminte că, oricât de greu ne-ar fi, nu suntem niciodată singuri. Nu trebuie decât să ne apropiem de ea, să o deschidem larg și să privim dincolo cu credință și speranță. Pentru că dincolo de ea ne așteaptă Cel care ne poate da ajutor în orice împrejurare, Tatăl Nostru din ceruri, Dumnezeu.

0 comments:

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog