Versetul zilei

Rugăciunea clipei

Doamne,


Amin


Saturday, August 1

Rugaciune pentru cei aflați departe

Doamne, cât de mult ne doare depărtarea uneori și cât de mult am vrea să nu mai existe nici spațiu, nici timp, nici granițe, nici țări străine, ci numai o dragoste uriașă care să ne apropie tot mai mult și să ne unească inimile.
Dar știm că nu se poate. De aceea te rugăm cu lacrimi pline de durere, dar și de speranță, îndură-te de cei aflați departe de noi, peste mări și țări, de cei pe care cu gândul și cu rugăciunea îi putem atinge, dar mâna noastră nu îi poate mângâia în clipa deznădejdii.


Tu cunoști inima fiecăruia dintre ei și dragostea care ne leagă. Tu cunoști și pricina pentru care acum nu suntem laolaltă și înțelegi durerea lăsată de această separare în sufletele noastre. Pentru că nimic pe lume nu se întâmplă fără voia Ta. Întinde-Ți mâna peste ei și dăruiește-le o mângâiere destul de mare ca să acopere dorul și tristețea ce-i macină. Fă-i să tresalte de bucurie în duhul lor, văzând cât de uriașă și minunată e mila și bunătatea Ta față de ei.

În genunchi, cu umilință, te roagă sufletul meu: ai milă de cei pentru care inima mea sângerează în fiecare zi, de cei care odată mi-au fost aproape dar acum sunt departe. Fii alături de ei în orice situație și întoarce orice împrejurare spre binele lor. Adu-le în cale oamenii de care au nevoie și umple-le viața de satisfacții și bucurii.

Revarsă peste ei lumina Ta dătătoare de viață și, dacă este voia Ta, apropie revederea și fă să ne reîntâlnim curând sănătoși și fericiți.

Amin

0 comments:

Blogosfera CrestinaBlogarama - The Blog Directory Christianity Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryBlog Flux DirectoryPromote Your Blog